Aplikace pro váš tablet, se kterými si vy a vaše kočka užijete spoustu legrace TIP#020

Máte nějaký ten tablet? Jakýkoliv iPad od Apple nebo cokoliv s Androidem? Paráda. Je to skvělá příležitost, jak se s vaší kočičí bandou královsky zabavit. Ať už máte doma kočku, kocoura, či koťata, vyzkoušejte jednu z chytrých hravých aplikací přímo pro ně. Nejčastěji to bývají myšky, či ryby pohybující se po displeji, které uhýbají v okamžiku, kdy je váš mazlíček už už polapí..

Hodně legrace si užijete i s hledáním myšičky pod okrajem displeje. Neudělá to každá, ale některé kočky se budou snažit hupsnout přímo pod tablet. Hra na schovávanou prostě zabere vždy.

I tahle zábava má ale svá úskalí. Pokud vlastníte jednu z lacinějších verzí, které displej neochrání skutečně tvrzené sklo, ale pouze plast, dejte si pozor na kočičí drápky. Na druhou stranu je to dobrá příležitost, jak z letitého nepoužívaného tabletu vykouzlit chytrou hračku pro vašeho miláčka. A bez zbytečných obav.

Které aplikace můžete zkusit

Friskies JitterBug to zkouší s brouky a housenkami (což asi už víte, že je pro kočky jeden z mnoha velmi zábavných předmětů). S touhle aplikací se bude kočka cítit jako vítěz. Tedy  pokud uloví všechny postupně se objevující příšerky. Najdete v App Store pro iPad  a Google Play pro Android. Dostupné zdarma.

Cat Fishing 2 je pokračování úspěšného rybolovu. Opět s prvky soutěže, vaše kočka totiž s každou ulovenou rybkou získává body. Stahujte v App Store či Google Play. Též dostupné zdarma.

Game for Cats jsou dvě hry v jedné. Na jedné polovině displeje bod z laserového ukazovátka (to můžete kočce ostatně pořídit také, například Hračka Light Laser nebo Hračka Laser Magic Cat), zatímco na druhé sýr s pohybující se myškou. První část si můžete užít zdarma, ta druhá už vyžaduje dokoupení. Najdete v App Store či v Google Play.

Catch The Mouse Cat Game je placená, stoji minimální možnou částku, tedy 0.99 USD a najdete ji pouze v App Store pro iPad. A jak název napovídá, jde o klasickou hru na kočku a na myš.

Pocket Pond 2 je atypická hra, které nechybí nápad. Realisticky vyvedené jezírko je skvělé hřiště pro chytání ryb. Zdarma v App Store i na Google Play

TIP: Pokud budete chtít zkusit nějaké další kočičí hry pro Android, zkuste v Google Play hledat “cat games”. A totéž platí pro vyhledávání v App Store.

Mouse for Cats je další chytání myšky.Tentokrát má podobu klasické hračky (podobné Hračka Magic Cat myška mořská tráva s pírky). K mání z App Store i Google Play. Základní verze je zdarma, za peníze si lze dokupovat různé barvy a tvary myšiček.

Paint for Cats je něco pro kočičí umělce. Chytání myšky na displeji totiž bude vytvářet umělecká díla, za která by se nestyděl ani Picasso. Uměleckou duši svého mazlíčka objevíte za 1.99 USD v App Store

Cat Alone – Cat Toy je další klasická chytačka, jen nabízí více možností kořisti. Dala by si vaše kočka radši motýla, berušku, brouka nebo mouchu? Za 0.99 USD k mání v App Store i Google Play.

Best Game for Cats nabízí různorodé předměty, které kočka může na displeji polapit – míček, zvoneček, myšičku i laserové světélko. Zdarma v App Store.

TIP: Legraci s kočkou a tabletem či mobilem si můžete užít i s kočičími zvuky. Ty můžete stáhnout jako aplikace, ale vůbec nejlepší je staré dobré YouTube. Které z nepřeberného množství zvuků si zamiluje vaše kočka?

📈 429